We zijn een reisbureau in Sint-Andries, Brugge met een persoonlijke aanpak .

Ontdek ons team en hun specialiteiten .

We realiseren jouw vakantie, zoals jij het wil.
Steeds met ons persoonlijk en professioneel advies.

Daphné

Na haar opleiding toerisme kon Daphné in 2000 meteen aan de slag als reisagent. Sindsdien is de passie voor reizen niet meer gestopt. Intussen helpt ze jullie al meer dan 20 jaar met veel plezier met het vinden van de ideale droomvakantie.

Als mama van twee tieners die zelf ook altijd staan te popelen om mee op reis te gaan, kan je bij Daphné terecht voor jullie gezinsvakantie. Zo heeft ze samen met het gezin al heel wat beleefd met de wagen in Frankrijk, maar ook met het vliegtuig bezocht ze al een hele reeks bestemmingen. Van de Canarische Eilanden, Mallorca, Rhodos en Corfu, tot Kaapverdië, Egypte, de Dominicaanse Republiek en meer.

Ook bij Daphné staat een citytrip elk jaar met stip in de agenda. Ze bezocht onder andere al New York, Barcelona, Lissabon, Berlijn, Londen en Parijs. En sinds haar eerste cruise-avontuur in 2005 is ze volledig gebeten door de cruisemicrobe.

Tania

Dankzij tal van studiereizen en privéreizen in haar 30-jarige toeristische loopbaan, beschikt Tania over een ton ervaring. Ervaring die ze dagelijks met veel passie met jullie deelt. In het bijzonder het Middellandse Zeegebied houdt voor Tania nog maar weinig geheimen achter. Geen enkel land is er onbekend, en over bestemmingen als Mallorca, Kreta en Toscane raakt ze zelden uitgepraat.

Door jaarlijks op skivakantie en elke zomer op citytrip te gaan, blijft ze haar kennis uitbreiden. Vertel haar over je reisdromen, Tania geeft je graag het gepaste advies.

Peggy

Als bezieler van Book and Go organiseert Peggy al ruim 20 jaar de meest uiteenlopende reizen. Met enorme toewijding en passie maakt ze je al vakantiedromen waar, volledig op maat van jouw wensen.

Hanne

De liefde voor reizen is Hanne met de paplepel ingegeven. Al op heel jonge leeftijd ging ze samen met haar ouders verschillende stukken van de wereld ontdekken.

Een safari in Kenia, de pretparken in Florida, zonnen aan de mooie witte stranden in Bali … Op skivakantie in de winter en op familiehotel in de zomer: stuk voor stuk onvergetelijke reizen.

Naast al die ervaringen is Hanne gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen. In grote of kleine groep: ze maakt er bij elke groepsreis echt iets unieks van!

Vicky

Vakantie is … op reis gaan. Reizen is voor Vicky ontspannen, genieten en verre oorden ontdekken. Thuisblijven is echt haar ding niet. Sinds de start van haar carrière in toerisme in 1999, bezocht ze al heel wat bestemmingen. De Griekse Eilanden, de Canarische Eilanden, de Azoren, Portugal, Spanje, Lapland en zo veel andere landen wisten haar al te overtuigen van hun natuur- en cultuurpracht.

Ook buiten Europa ging ze al vaak op ontdekking. Op safari in Kenia, wandelen in de prachtige natuur van de Kaapverdische Eilanden, relaxen op de witte stranden van de Dominicaanse Republiek, tempels bewonderen in Mexico en Guatemala, tussen de rijstvelden fietsen in Bali, shoppen in New York en zo veel meer.

Vicky's favoriete reisformule? Een fly & drive met enkele leuke stops. Met de huurwagen trok ze al door Taiwan, Namibië, de Westkust van de Verenigde Staten, Florida … Ook een citytrip en wintersportvakantie staan jaarlijks op het programma.

Aan variatie en inspiratie dus geen gebrek! De wereld is zo mooi en er is nog zoveel te ontdekken. Unieke ervaringen die je voor de rest van je leven meedraagt en een onstilbare honger naar reizen: daar doet Vicky het voor. Een reis volgens jullie wensen samenstellen, daar maakt ze graag werk van.

Alles over het reisbureau en ontstaansgeschiedenis .

We realiseren jouw vakantie, zoals jij het wil.
Steeds met ons persoonlijk en professioneel advies.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.