Glamping: bijzonder op reis in een luxetent.

Na een lekker drukke dag vol avonturen even neerploffen op het heerlijke hotelbed … We associëren tenten niet onmiddellijk met comfort, maar de ene tent is zeker de andere niet. Samen met onze partner Travel Sensations toon ik jullie een paar bijzondere tentlogementen.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Travel Sensations

1. Jouw tent in het hartje van de Serengeti

Een charmante en eenvoudige tent in het midden van de Serengeti van Tanzania. Na jouw dagje safari kan je hier rustig komen uitblazen en in een comfortabel bed slapen. Achteraan bevindt zich een kleine badkamer met bucket-shower. Alhoewel je ’s nachts de geluiden van de dieren kan horen, zijn er rangers die het tentenkamp bewaken om jou een volledig veilig nacht te bezorgen. Pas op geen wifi aanwezig hier, zo kan je totaal herbronnen!

2. Familie-glamping op een eiland van Costa Rica

Glamping voor koppels of families op een eilandje voor de kust van Costa Rica. Heel wat activiteiten: snorkelen, island hopping per boot, kajakken, wandelingen in het natuurpark … en s’ nachts kan je het unieke schouwspel van bioluminescentie (uitstralen van licht door water organismen) meemaken. De lokale vissers zorgen dat je dagelijks kan genieten van een lekker bord zeevruchten.

Deel dit bericht

3. Luxe-tent op een ongerept strand

Eentje voor de echte genieters. Een eigen exclusieve luxe-tent op een van de mooiste zandstranden aan de Ooskust van Sri Lanka. 15 kilometer aan fijne zandstranden in een glooiende baai, waar je kan genieten van jouw eigen strand en zwemmen in het helderblauwe water. Voor een exclusief momentje wordt er jouw privé-dinner op het strand georganiseerd. Puur genieten in deze exclusieve omgeving!

4. Yurt in de Chileense hoogvlakte

Het Chileense Torres Del Paine Nationaal Park is een van de mooiste natuurparken ter wereld met adembenemende zichten op de bergen en gletsjers. In deze tenten, gebouwd in de stijl van de Mongoolse yurten, blijf je binnen lekker warm. Bijzonder is het kijkgat, waardoor je ’s nachts de sterren kan observeren. Alle yurts zijn met lokale materialen opgebouwd en met veel aandacht voor de omgeving. Geniet ten volle met jouw eigen jacuzzi van de ongelooflijke zichten.

5. Onder de Afrikaanse sterrenhemel

De mythische Kalahari strekt zich uit van Zuid-Afrika over Namibië en Botswana. Je vindt er heel wat prachtige lodges en kampen … maar deze is toch echt uniek in Botswana. Vanuit je lodge word je naar een verhoogde structuur gebracht waar jouw bed staat … en deze keer één nachtje zonder tent. Wees gerust alle veiligheidsnormen werden genomen. Een uniek nachtje onder de sterrenhemel in de Afrikaanse Kalahari lekker met z’n tweetjes om ’s morgens genieten van die onvergetelijke zonsopgang!

Contacteer Book and Go.

Maak een afspraak

Een zorgeloze vakantie? Kom je reisplannen persoonlijk bespreken. We realiseren je reis zoals jij het wil.

Mail ons

info@bookandgo.be

Bel ons

050 39 20 00

Bezoek ons

Gistelse Steenweg 432, 8200 Brugge