Onze tip: Grecotel, dé luxe resorts voor je vakantie naar Griekenland.

Het verhaal van Grecotel begon net geen 50 jaar geleden. Meer bepaald bij de broers Nikos en Takis Daskalantonakis in hun geboortestad Rethymnon op Kreta. Tijdens hun eerste stappen in de hotelwereld realiseerden ze zich iets fundamenteels. De Griekse blauwe lucht en de glinsterende zee – hoe mooi ze ook mogen zijn – volstaan alleen maar om vakantiezoekers te verleiden. Om ze in de toekomst ook te laten terugkeren is méér nodig …

Bestemming(en):

Soort reis:

Grecotel is een familale Griekse hotelketen
met 40 luxe- en familieresorts (4 en 5 sterren)
gelegen aan de mooiste Griekse stranden
of met zicht op de Acropolis
Athene, Kreta, de Peloponnesos, Corfu, Kos, Mykonos, Rhodos, Alexandroupolis en Larissa
3 Grecotel resorts beschikken zelfs over een aquapark!

DÉ TROEF VAN DEZE LUXE RESORTS IN GRIEKENLAND

De sleutel? Die vonden de twee broers in de typische gastvrijheid van de Kretenzers zelf. Hoge kwaliteitsnormen, onberispelijke service en inspelen op de behoeften van de gasten. Die filosofie is nog steeds de drijvende kracht van dit sterke hotelconcept, geworteld in de Griekse cultuur en stijl.

Grecotel gaat er prat op steeds de hoogst gekwalifeerde professionals in dienst te nemen. Op vlak van luxeverblijven wil de familiale hotelketen bovendien ook een blijvende innovator zijn. Elk luxehotel heeft zijn eigen stijl, van ultramodern tot klassiek Grieks. Laat je bovendien ook culinair verwennen in de gastronomische restaurants en de heerlijke, uitgebreide buffetten.

ZWEMMEN BIJ DE AKROPOLIS?

Je kan deze Grecotel-pareltjes boeken op de meest adembenemende locaties van Corfu, Kreta, Kos, Rhodos, Mykonos, Athene, de Atheense Rivièra en de Peloponnesos.

Zwemmen met zicht op de tempel van Poseidon of de Akropolis? Of verblijf je liever op een privéschiereiland midden in een spectaculaire baai? In alle hotels zijn ook gezinnen aan het juiste adres, in drie hotels is zelfs een aquapark!

LUX ME: ULTRA ALL INCLUSIVE GRIEKENLAND

Met de Lux Me Resorts introduceerde Grecotel een subliem lifestyle-vakantieconcept dat een ronduit spectaculaire ligging aan het strand combineert met veel meer. Comfortabel design, tongstrelende gastronomie, nóg meer service en fascinerende activiteiten.

Vraag ons naar de lange lijst van inbegrepen faciliteiten, privileges en verwennerijen in de Lux Me-formule.

Deel dit bericht

Contacteer Book and Go.

Maak een afspraak

Een zorgeloze vakantie? Kom je reisplannen persoonlijk bespreken. We realiseren je reis zoals jij het wil.

Mail ons

info@bookandgo.be

Bel ons

050 39 20 00

Bezoek ons

Gistelse Steenweg 432, 8200 Brugge