Op vakantie naar Curaçao met directe vluchten vanuit Zaventem met TUI fly.

Zin in een zonnige winterzon vakantie op Curaçao? Dan hebben we geweldig nieuws … Vanaf 5 november 2024 kan je met TUI fly 2x per week vanuit Brussel – Zaventem rechtstreeks naar Curaçao vliegen! Vraag ons nu al gerust naar de mogelijkheden. En bekijk zeker ook onze 7 luxe hotel tips.

Bestemming(en):

Soort reis:

Rechtstreekse vluchten naar Curaçao

Met twee rechtstreekse vluchten per week vanuit Brussel, heb je vanaf november 2024 dus de kans om rechtstreeks naar Curaçao te vliegen. Samen met TUI vliegvakanties en een uitgebreid aanbod aan hotels, stellen we graag je gewenste Curaçao vakantie voor je samen.

Vakantie met winterzon op Curaçao

Met temperaturen rond de 30 graden, zelfs tijdens de wintermaanden, biedt Curaçao het hele jaar door de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. En met de officiële taal Nederlands, voel je je meteen thuis in dit stukje Nederland in de Caraïben.

Curaçao is al jaren een topbestemming bij onze noorderburen. Maar ook in België neemt de interesse voor een vakantie op Curaçao toe, zeker tijdens de wintermaanden, wanneer Belgen kunnen genieten van temperaturen rond de 30 graden. Daarom besliste TUI Fly om ook vanuit Zaventem met rechstreekse vluchten te starten.

Nummer 1 golfbaan van ganse Caraïben

Golfen op Curaçao doe je in een aangename tropische omgeving met prachtige vergezichten over de Caribische Zee en het ruige binnenland. Het eiland telt twee 18-holesgolfbanen en één van 9.

De Old Quarry Golf Course is trouwens een topgolfbaan voor de ganse Caraïben. Bovendien is de PGA golfpro van de Old Quarry Golf Course een Belgische uit het Antwerpse!

Lees meer over golfen in Curaçao >

Actief genieten in Curaçao

Op het eiland wacht ook een flinke dosis actie, sport en adrenaline. Duiken in Caribische diepten? De golven bedwingen tijdens een kitesurfsessie? Een balletje slaan in de bries van de passaatwind? De tintelende runner’s high van een marathon? Allemaal mogelijk in dit sportieve paradijs!

Lees meer over een actieve vakantie in Curaçao

Familievakantie Curaçao

Op vakantie naar Curaçao met het hele gezin? Zeg nu zelf: eens de kinderen in hun sas zijn, is je familievakantie meteen geslaagd. Met alleen maar vrolijke gezichten is Curaçao dan ook de perfecte familiebestemming. Een mix van zon, zee en strand, kleurrijke plekken en avontuur voor jong en oud. Elke dag zalig weer en tropische temperaturen, ook tijdens onze Belgische koude wintermaanden. Op Curaçao is het altijd zomer.

7 Luxe hotel tips

Gezien de nieuwe directe verbinding hebben we alvast enkele mooie hoteltips uitgezocht.

Ontdek onze hoteltips voor Curaçao: 3 tips voor een vijfsterren verblijf en 4 suggesties voor een viersterren superior vakantie.

 

Deel dit bericht

Hoe ziet jouw ideale Curaçao vakantie eruit?

Als jouw vertrouwde reisbureau staan wij klaar om jouw Curaçao vakantie te realiseren. We helpen je graag het ideale hotel vinden, passend bij jouw wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een luxe resort, een charmant hotel of een appartement: we weten de beste adresjes zijn.

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor om te genieten van zon, zee, en avontuur op het prachtige eiland Curaçao! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reis naar dit tropische paradijs te plannen en maak je klaar voor een vakantie vol onvergetelijke momenten.

Contacteer Book and Go.

Maak een afspraak

Een zorgeloze vakantie? Kom je reisplannen persoonlijk bespreken. We realiseren je reis zoals jij het wil.

Mail ons

info@bookandgo.be

Bel ons

050 39 20 00

Bezoek ons

Gistelse Steenweg 432, 8200 Brugge