Rondreizen USA met echt unieke reisroutes.

We hebben allen lang gedroomd om reisplannen naar de Verenigde Staten eindelijk weer waar te maken. Daarom hebben we enkele prachtige reisroutes voor jullie uitgekozen.

Maar een reis volledig op maat kan natuurlijk ook.
Samen werken we die ene droomreis tot in de puntjes uit.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

USA Travel
Prachtige reisroutes

Cherry Blossoms, Wines & Mountains

De iconische monumenten en inspirerende musea van Washington, DC zijn nog maar het begin van een reis door Capital Region. Ga verder dan de hoofdstad van de USA en ontdek de adembenemende natuur en wijnlanden van Virginia en de pittoreske steden en prachtige stranden van Maryland.

 

Washington DC, Virginia & Maryland

Blues, Rock ‘n Roll & Bayous

Deze rondreis langs Chicago, Nashville, Memphis en New Orleans dompelt je onder in de wereld van blues, jazz, rock& roll en countrymuziek. Je ontdekt de rijke geschiedenis van de burgeroorlog, de authentieke katoenplantages, de heerlijke Cajun-keuken en de donkere moerassen met alligators.

 

Illinois, Indiana, Kentucky, Tennessee, Mississippi & Louisiana

Deel dit bericht

Great American West

Ontdek het “echte” Amerika! Het culturele erfgoed van de indianen, de fascinerende geschiedenis van de pioniers, het wilde westen van de cowboys samen met de majestueuze schoonheid van de nationale parken met steile toppen, kleurrijke heetwaterbronnen en de grootste variatie aan wildlife.

 

Colorado, South Dakota, North Dakota, Montana & Wyoming

Canyons, Deserts, Saguaros & Indians

Arizona, de Grand Canyon State, biedt een enorme verscheidenheid
aan spectaculaire landschappen en indrukwekkende geologische bezienswaardigheden. Maar het is ook de staat van Indianen & Cowboys, de befaamde Route 66, eindeloze buitenactiviteiten en veel meer!

 

Arizona

Vineyards & Cellars

Neem een «winecation» door Californië en Oregon. Verblijf in luxe accommodaties; laat je betoveren door de adembenemende landschappen met ruige kusten, uitgestrekte duinen en glooiende heuvels vol wijnranken. Proef opmerkelijke en gevarieerde wijnen in één van de vele wijnhuizen!

 

Californië & Oregon

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Contacteer Book and Go.

Maak een afspraak

Een zorgeloze vakantie? Kom je reisplannen persoonlijk bespreken. We realiseren je reis zoals jij het wil.

Mail ons

info@bookandgo.be

Bel ons

050 39 20 00

Bezoek ons

Gistelse Steenweg 432, 8200 Brugge