Doopceremonie vlaggenschip MSC Euribia.

Op donderdag 8 juni heeft MSC Cruises zijn nieuwste vlaggenschip, de MSC Euribia, officieel gedoopt. Met dit drijvende paradijs zet de rederij een belangrijke stap op vlak van duurzaamheid en luxe op zee. Wij waren erbij tijdens de officiële doopceremonie.

Een reisverslag van:

Peggy

Een reisverslag van:

Peggy

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

MSC Cruises

Doopceremonie met Sophia Loren

De doopceremonie van de MSC Euribia werd bijgewoond door reispartners, internationale media en prominente gasten van over de hele wereld. Het schip werd officieel gedoopt door wereldberoemde actrice Sophia Loren, godmother van de vloot van MSC Cruises. Dat ging uiteraard gepaard met de belangrijke maritieme traditie: het lint doorknippen om een fles champagne te breken over de boeg. Daarna werden de gasten getrakteerd op een galadiner, een optreden van Tony Hadley (zanger van de Britse jaren 80 popgroep Spandau Ballet) en een spectaculaire dj-set van Bob Sinclar.

Oog op de toekomst

MSC Euribia is het tweede schip de rederij aangedreven door LNG: momenteel de schoonste scheepsbrandstof die commercieel op grote schaal verkrijgbaar is. Ze is ook ontworpen met het oog op de toekomst, dankzij geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Panoramisch uitzicht op de oceaan

Het schip biedt een scala aan hoogtepunten, waaronder de Carousel Lounge aan de achterkant van het schip met panoramisch uitzicht op de oceaan. Elke avond kan je hier genieten van een verscheidenheid aan livemuziek zoals Big Band at Sea, een van de grootste bigbands op internationale wateren. Daarnaast telt de MSC Euribia vijf zwembaden en het Ocean Cay AquaPark met een betoverend koraalthema.

Er zijn maar liefst tien eetgelegenheden, waaronder vijf specialiteitenrestaurants. In Le Grill ontdek je een elegante mix van een Franse bistro en een steakhouse. Voor liefhebbers van de Japanse keuken is er Kaito Sushi, waar je kan genieten van Robatayaki, een traditionele grilltechniek.

Cruise Noorse fjorden

De MSC Euribia neemt deze zomer gasten mee op een betoverende reis door de Noorse fjorden, met stops in adembenemende bestemmingen zoals Geiranger, Ålesund en Flåm. De eerste afreis was eveneens onze eigen groepscruise met Book and Go.

Deel dit bericht

Contacteer Book and Go.

Maak een afspraak

Een zorgeloze vakantie? Kom je reisplannen persoonlijk bespreken. We realiseren je reis zoals jij het wil.

Mail ons

info@bookandgo.be

Bel ons

050 39 20 00

Bezoek ons

Gistelse Steenweg 432, 8200 Brugge